Actualiteit

contract Patrick Kok verlengd

19-11-2014:

Met enige trots kan het bestuur bekend maken dat in goed overleg met Patrick Kok, hoofdtrainer van de zondagselectie, besloten is zijn contact te verlengen voor het seizoen 2015-2016. Ook volgend seizoen zal Patrick Kok dus verantwoordelijk zijn voor de prestaties van de zondagtak. Patrick is op dit moment bezig aan zijn eerste seizoen bij de geelzwarten en de prestaties van de hoofdmacht zijn boven verwachting.
Naast de overeenkomst met Patrick is ook met keeperstrainer Jeroen van Manen, fysiotherapeut Marcel Franke en hersteltrainer Hans Stoop overeenstemming bereikt. Ook zij zullen dus volgens seizoen werkzaam zijn op sportpark Polder Albrandswaard. Over de invulling van de rest van de begeleiding van de zondagselectie vindt nader overleg plaats.
De spelersgroep, de technische commissie en het bestuur ervaren deze ontwikkelingen als zeer positief.Prijsjes WildWinterKermis gevraagd

13-11-2014:

Op zaterdag 20 december wordt weer de WindWinterKermis gehouden. Hiervoor zijn wij op zoek naar leuke weggeef dingetjes. Dus als u nog relatiegeschenken of andere leuke artikelen heeeft liggen waarvan u niet weet wat u er mee wil doen, wij zijn daar erg blij mee. Ook kerstpakketten die u ter beschikking wilt stellen zijn van harte welkom.
Heeft u iets om weg te geven, neem dan even contact op met Jan Gideonse (tel 06-51121895) of Mario van Klei (tel. 06-20597728).Laatste kans op loten Grote Clubactie

03-11-2014:

Beste leden,

Tot nu toe hebben de D/E en F leden hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk grote clubaktie loten te verkopen voor de club, en dat hebben ze niet onverdienstelijk gedaan. Helaas is de online verkoop, via de website, nog niet echt een groot succes. Dus zet uw beste beentje voor en koop aub 1 of meerdere loten voor de club.
Klik op de
link om op de actiepagina van de PSV Poortugaal Grote Clubaktie. Een lot kost 3 euro en daarvan is 2,40 euro rechtstreeks voor de club. Doe het snel want de sluitingsdatum is 16 november. U steunt daarmee onze jeugd en maakt ook nog eens kans op schitterende prijzen.!!!!!!!!


Jeugdleden hebben loten verkocht met behulp van lotenboekjes.
Hieronder de laatste update, voordat de boekjes niet meer ingeleverd kunnen worden. Misschien zijn er nog jeugdleden die hun boekje niet hebben ingeleverd of misschien kan je nog een aantal loten verkopen om alsnog in de prijzen te vallen.
Hieronder een overzicht van de leden die loten hebben verkocht:(tot nu toe)
1) Eliana de Carvalho - 90 loten
2) Quinten van Manen - 73 loten
3) Damita van Bommel - 71 loten
4) Milan Huijgen - 51 loten
5) Jayden Mars - 37 loten
6) Anouk Dirven - 24 loten
7) Kayne Belder - 21 loten
8) Jordy Geilvoet - 20 loten
9) Nick Kok - 19 loten
10) Jitske de Vries - 16 loten
11) Dean Korsten - 14 loten
12) Jamian Heel - 13 loten
13) Willem van Herk - 9 loten
Verder zijn er 4 boekjes binnen gekomen zonder de gegevens ingevuld te hebben.

Alle leden die aktief aan de grote clubaktie hebben meegedaan,kunnen bij mij persoonlijk een gratis toegangskaartje komen ophalen voor een pretpark.(1+1 gratis)

De boekjes kunnen nog ingeleverd worden tot 9 november.!!!!!!!!!!!!!!
Groeten, Rick KeereweerBereikbaarheid sportpark Polder Albrandswaard

03-11-2014:

In de periode van 10 november tot en met 30 november vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Schroeder van der Kolklaan vanaf de Groene Kruisweg tot en met de rotonde Albrandswaardseweg. Dit houdt in dat er in die periode geen gebruik gemaakt kan worden van de Schroeder van der Kolklaan vanaf de Groene Kruisweg tot de rotonde Albrandswaardseweg. Het sportpark Polder Albrandswaard is daardoor moeilijker per auto bereikbaar. Het verkeer van en naar de Groene Kruisweg kan onderstaande omleidingsroutes volgen.

Van vrijdagavond 28 november 19:00 uur tot en met zondag 30 november is ook de rotonde volledig afgesloten voor het verkeer. In dat weekend wordt de laatste laag asfalt en belijning aangebracht. Tijdens deze afsluiting worden ook diverse omleidingsroutes aangegeven. Nadere gegevens zijn terug te vinden op de van KWSInschrijving Jeugdkamp nog beperkt

11-10-2014:

De eerste inschrijving van het Paaskamp 2015 is op zaterdag 11 oktober geweest en we kunnen zeggen dat het aantal inschrijvingen enigszins tegenvalt. We horen ondermeer berichten dat men geen brief heeft gehad. Als dat zo is, vraag deze dan aan bij de secretaris van de E-,F- of C/D-jeugd. Zij kunnen hiervoor dan alsnog zorgen. Voor de F is er nog vol op plek, voor de E nog voor zes kinderen, voor de D nog voor 14 kinderen en voor de C nog 12. Aanmelden kan nog bij een van onderstaande personen. Eventueel kan het ook gevraagd worden bij de leider van je team.

Namens de organisatie paaskamp,
Vivian v/d Ham, Petra Hofma, Silvia Reek, Vincent Dorpmans, Jan Gideonse en Ton Ketting.Koop loten Grote Clubactie

13-09-2014:

Sinds zaterdag 13 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan.
Onze jongste jeugd (F, E en D) gaan met lotenboekjes op pad, en de oudere leden kunnen de loten online kopen via de website.
Dit jaar gaan we de beste lotenverkopers extra in het zonnetje zetten, door de bedragen die ze ermee kunnen verdienen flink te verhogen. Via
horloge.com wordt een extra pakket aan prijzen beschikbaar gesteld. De beste 5 lotenverkopers van PSV Poortugaal gaan bovendien beloond worden met waardecheques, die je kunt besteden in de fanshop van PSV Poortugaal. De hoogte van de cheques bedragen in volgorde van hoog naar laag: 250, 150, 100, 50 en 25 euro.
Voor het "online" kopen van loten is er een directe link naar de site van de Grote Clubactie. Hier kunne de loten rechtstreeks gekocht worden. Ga naar Grote clubactie Online en steun uzelf en onze vereniging door de aankoop van één of meer loten.

Groeten
Rick KeereweerSponsor wedstrijdbal

02-09-2014:


Dit seizoen willen wij opnieuw onze sponsors, maar ook leden en supporters, de gelegenheid bieden om de wedstrijdbal te sponsoren bij de thuiswedstrijden van ons eerste Zaterdag-elftal of ons eerste Zondag-elftal. De kosten bedragen € 75,-- per wedstrijdbal..

Wat krijgt u ervoor terug?
- Uw naam de gehele week, voorafgaand van de wedstrijd, op de startpagina van onze website;
- Uw naam een week lang op onze club tv;
- Uw naam op de wedstrijddag prominent aanwezig in onze kantine;
- Na afloop van de wedstrijd ontvangt u onder het genot van een drankje in de bestuurskamer van PSV Poortugaal een attentie.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Vincent Dorpmans, tel: 06-46053324, email: vicesecretaris@psvpoortugaal.nl
Uiteraard kunt u zelf een keuze maken tegen welke ploeg u een bal wilt sponsoren. De namen van de tegenstanders treft u aan onder de tab "Zondag Senioren" resp. "Zaterdag Senioren".

Wist u dat wij nog vele andere manieren hebben om onze club te sponsoren?Bewaarnummer 2014-2015 op de website

29-08-2014:

De afgelopen seizoenen hebben de jeugdleden allemaal een bewaarnummer in de bus gekregen met informatie over de vereniging. In het digitale tijdperk hebben wij besloten om dit seizoen het bewaarnummer via de website te publiceren (downloaden).
Klik
hier voor het bewaarnummer 2014-2015.Spelregelbewijs voor 2e jaars B-spelers

11-08-2014:

Mag je direct uit een aftrap (bal maar één keer raken) scoren? (Ja dus)
Kan je buitenspel staan bij een doelschop ? (Nee dus)
Wanneer kan de scheidsrechter jou een gele of rode kaart geven ?
De KNVB stelt het komend seizoen het behalen van een "spelregelbewijs" verplicht voor alle tweedejaars B-spelers. Dat zijn dus alle spelers, zowel meisjes als jongens, die in 1998 zijn geboren.
Wij verwachten dat in de volgende jaren de verplichting naar andere categorieën spelers zal worden uitgebreid. Het is dus ook voor andere spelers nuttig om hier aandachtig kennis van te nemen.

Het behalen van het spelregelbewijs gaat in 5 stappen.
Ten eerste ga jij jezelf voorbereiden via de website
www.voetbalmasterz.nl. Je kan daar voor 20 verschillende soorten spelsituaties de regels nalezen en oefenvragen maken.
Ten tweede: Wanneer jij denkt voldoende voorbereid te zijn, vraag je aan de club om jou een activeringscode te geven.
Ten derde: Met de activeringscode meldt jij je aan op de website www.voetbalmasterz.nl en activeer je jouw account.
Ten vierde: Je doorloopt eerst de 5 oefenstadia. Nadat je deze allen succesvol hebt afgerond;
Ten vijfde: Voer je de eindtoets uit. Natuurlijk zorg je dat je in één keer slaagt. Maar je mag het (op dit moment twee keer) herkansen.

De club kan de voortgang van de spelers volgen. Wij hebben gezorgd dat wij nu al activeringscodes kunnen uitgeven. Jij kan dus de periode zonder voetbal (en ook zonder school) gebruiken om je volledig op de spelregels te concentreren.
Begin volgend seizoen zullen wij een bijeenkomst organiseren om alles nog eens op een rijtje te zetten. Vragen hierover of het aanvragen van een activeringscode kan je stellen via secretaris-abjeugd@psvpoortugaal.nl of via psv-abcoordinator@live.nl.

Veel succes.Aanvang jeugdtrainingen seizoen 2014/2015 en trainingsschema

26-07-2014:

De eerste trainingen voor het nieuwe seizoen zullen plaatsvinden volgens onderstaand schema:

A1dinsdag 12 augustus 19:00
B1maandag 25 augustus 19:00
C-selectiemaandag 11 augustus 19:00
D1zaterdag 23 augustus 10:00
D2zaterdag 23 augustus 10:00
E1/E2dinsdag 26 augustus 18:00
E3/E4dinsdag 2 september 18:00
F1/F2dinsdag 2 september 18:00
Overige jeugdteamsvanaf maandag 1 september
volgens trainingsschema

Klik hier voor het volledige trainingsschema.