Actualiteit

Prijswinnaars grote clubactie

17-12-2014:

De grote clubaktie is een redelijk succes geweest en natuurlijk hebben we nog een belofte in te lossen.
De prijzen voor de groot verkopers zijn gewonnen door:
1) Quinten van Manen
2) Eliana de Carvalho
3) Damita van Bommel
4) Milan Huijgen
5) Jayden Mars

Bovenstaande kinderen kunnen vanaf zaterdag 20 december (bv tijdens de wildwinterkermis) hun cadeaubon komen afhalen bij Rick Keereweer.
Verder kunnen alle deelnemers een kortingsbon komen afhalen,ook bij Rick Keereweer,voor een pretpark.Trainers- en begeleidingsstaf zondag-1 rond

16-12-2014:

Tijdens het traditionele kerstdiner is bekend gemaakt dat de zondagtak de trainers- en begeleidingsstaf voor het seizoen 2015-2016 rond heeft. Nadat eerder al bekend was dat Patrick Kok ook volgend seizoen de hoofdmacht van de geelzwarten onder zijn hoede neemt, maakte Jeroen van Alphen als voorzitter van de TC bekend dat ook Richard Koutstaal (assistent-trainer), Hans Stoop (hersteltrainer), Jeroen van Manen (keeperstrainer), Marcel Franke (fysiotherapeut en verzorger) en Martin Verhagen (assistent-scheidsrechter) hun ja-woord aan de club hebben gegeven.Wildwinterkermis zaterdag 20 december

15-12-2014:

Aanstaande zaterdag 20 december is onze jaarlijkse oergezellige wildwinterkermis weer in de kantine bij PSV Poortugaal. Er staan spelletjes klaar voor de kinderen en ook komt de kerstman weer langs. Verder kunnen er leuke (kerst)prijzen gewonnen worden met het Rad van Fortuin.
De activiteiten starten om 14:00.

Tot zaterdag.Trainingen jeugd

15-12-2014:

Komend weekeinde 20/21 december zijn de laatste wedstrijden voordat de winterstop begint.
Gedurende de winterstop zijn er geen trainingen en wedstrijden. Maandag 5 januari beginnen we weer.Zaterdag-2 periodekampioen

15-12-2014:

Zaterdag 13 december heeft Zaterdag-2 de periodetitel op grootse wijze gevierd. Periodekampioen waren ze eigenlijk al een week ervoor, maar dat was een uitwedstrijd en zelf verloren de mannen van Ronald Dingjan van Vlotbrug. De concurrentie verloor op die dag echter ook, waardoor ze toch "herbstmeister" geworden waren. Het team besloot het feest uit te stellen tot na de wedstrijd tegen Oud-Beijerland. Dan konden ze ook nog eens laten zien dat het verlies tegen Vlotbrug op een incident berustte. Tegen Oud-Beijerland hedden de mannen aan een helft genoeg om het verschil te maken. Bij rust was het 5-2 en dat bleef het ook.
Mannen, van harte gefeliciteerd maar met een voorsprong van 7 punten op de concurrentie behoort het kampioenschap ook tot de mogelijkheden.Kerstzaalvoetbal toernooi 2014/2015 Spijkenisse

28-11-2014:

Jaarlijks organiseert de gemeente Spijkenisse het Kerstzaalvoetbaltoernooi. Dits is een zaalvoetbaltoernooi voor alle inwoners van Spijkenisse en omgeving. Het toernooi vindt dit jaar plaats tussen 22 decemer 2014 en 2 januari 2015. Een team schrijft zich in per leeftijdscategorie en strijdt om de winst en/of een plek in de finale op vrijdag 2 januari. Hieronder een aantal belangrijke punten over het toernooi:
• Teams bestaan uit minimaal 5 en maximaal 8 spelers. Elk team heeft 1 coach.
• De speeldagen staan al vast (zie website). De tijden worden later bekend omdat er eerst duidelijkheid moet zijn over het aantal inschrijvingen.
• Deelname aan het toernooi bedraagt € 15 per team en moet bij aanvang van het toernooi contant worden voldaan.
• Voor de leeftijdscategorieën 6-8 en 9-10 jaar is er op maandag 22 december ook de kans om mee te doen met Jonger Oranje. Een organisatie dat talent scout voor de grote voetbalclubs.
• Aanmelden kan tot 10 december. Wees op tijd want Vol=Vol

Er wordt gevoetbald in de volgende categorieën:
• Wijkteams 6-8 jaar
• Wijkteams 9-10 jaar
• Wijkteams 11-12 jaar
• Wijkteams 13-15 jaar
• Wijkteams 16-18 jaar
• Voetbalschool
• Meiden 15+
• Meidenteams tot 15 jaar

Alle informatie en het inschrijfformulier vind je op: http://www.spijkenisse.nl/kzvt
Je kunt ook de poster bekijkenPrijsjes WildWinterKermis gevraagd

13-11-2014:

Op zaterdag 20 december wordt weer de WindWinterKermis gehouden. Hiervoor zijn wij op zoek naar leuke weggeef dingetjes. Dus als u nog relatiegeschenken of andere leuke artikelen heeeft liggen waarvan u niet weet wat u er mee wil doen, wij zijn daar erg blij mee. Ook kerstpakketten die u ter beschikking wilt stellen zijn van harte welkom.
Heeft u iets om weg te geven, neem dan even contact op met Jan Gideonse (tel 06-51121895) of Mario van Klei (tel. 06-20597728).Inschrijving Jeugdkamp nog beperkt

11-10-2014:

De eerste inschrijving van het Paaskamp 2015 is op zaterdag 11 oktober geweest en we kunnen zeggen dat het aantal inschrijvingen enigszins tegenvalt. We horen ondermeer berichten dat men geen brief heeft gehad. Als dat zo is, vraag deze dan aan bij de secretaris van de E-,F- of C/D-jeugd. Zij kunnen hiervoor dan alsnog zorgen. Voor de F is er nog vol op plek, voor de E nog voor zes kinderen, voor de D nog voor 14 kinderen en voor de C nog 12. Aanmelden kan nog bij een van onderstaande personen. Eventueel kan het ook gevraagd worden bij de leider van je team.

Namens de organisatie paaskamp,
Vivian v/d Ham, Petra Hofma, Silvia Reek, Vincent Dorpmans, Jan Gideonse en Ton Ketting.Sponsor wedstrijdbal

02-09-2014:


Dit seizoen willen wij opnieuw onze sponsors, maar ook leden en supporters, de gelegenheid bieden om de wedstrijdbal te sponsoren bij de thuiswedstrijden van ons eerste Zaterdag-elftal of ons eerste Zondag-elftal. De kosten bedragen € 75,-- per wedstrijdbal..

Wat krijgt u ervoor terug?
- Uw naam de gehele week, voorafgaand van de wedstrijd, op de startpagina van onze website;
- Uw naam een week lang op onze club tv;
- Uw naam op de wedstrijddag prominent aanwezig in onze kantine;
- Na afloop van de wedstrijd ontvangt u onder het genot van een drankje in de bestuurskamer van PSV Poortugaal een attentie.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Vincent Dorpmans, tel: 06-46053324, email: vicesecretaris@psvpoortugaal.nl
Uiteraard kunt u zelf een keuze maken tegen welke ploeg u een bal wilt sponsoren. De namen van de tegenstanders treft u aan onder de tab "Zondag Senioren" resp. "Zaterdag Senioren".

Wist u dat wij nog vele andere manieren hebben om onze club te sponsoren?Bewaarnummer 2014-2015 op de website

29-08-2014:

De afgelopen seizoenen hebben de jeugdleden allemaal een bewaarnummer in de bus gekregen met informatie over de vereniging. In het digitale tijdperk hebben wij besloten om dit seizoen het bewaarnummer via de website te publiceren (downloaden).
Klik
hier voor het bewaarnummer 2014-2015.Spelregelbewijs voor 2e jaars B-spelers

11-08-2014:

Mag je direct uit een aftrap (bal maar één keer raken) scoren? (Ja dus)
Kan je buitenspel staan bij een doelschop ? (Nee dus)
Wanneer kan de scheidsrechter jou een gele of rode kaart geven ?
De KNVB stelt het komend seizoen het behalen van een "spelregelbewijs" verplicht voor alle tweedejaars B-spelers. Dat zijn dus alle spelers, zowel meisjes als jongens, die in 1998 zijn geboren.
Wij verwachten dat in de volgende jaren de verplichting naar andere categorieën spelers zal worden uitgebreid. Het is dus ook voor andere spelers nuttig om hier aandachtig kennis van te nemen.

Het behalen van het spelregelbewijs gaat in 5 stappen.
Ten eerste ga jij jezelf voorbereiden via de website
www.voetbalmasterz.nl. Je kan daar voor 20 verschillende soorten spelsituaties de regels nalezen en oefenvragen maken.
Ten tweede: Wanneer jij denkt voldoende voorbereid te zijn, vraag je aan de club om jou een activeringscode te geven.
Ten derde: Met de activeringscode meldt jij je aan op de website www.voetbalmasterz.nl en activeer je jouw account.
Ten vierde: Je doorloopt eerst de 5 oefenstadia. Nadat je deze allen succesvol hebt afgerond;
Ten vijfde: Voer je de eindtoets uit. Natuurlijk zorg je dat je in één keer slaagt. Maar je mag het (op dit moment twee keer) herkansen.

De club kan de voortgang van de spelers volgen. Wij hebben gezorgd dat wij nu al activeringscodes kunnen uitgeven. Jij kan dus de periode zonder voetbal (en ook zonder school) gebruiken om je volledig op de spelregels te concentreren.
Begin volgend seizoen zullen wij een bijeenkomst organiseren om alles nog eens op een rijtje te zetten. Vragen hierover of het aanvragen van een activeringscode kan je stellen via secretaris-abjeugd@psvpoortugaal.nl of via psv-abcoordinator@live.nl.

Veel succes.