Actualiteit

Sponsoractie

30-09-2014:

PepsiCo Nederland, Vrumona en Plus Hofland in Poortugaal organiseren ook dit jaar weer een sponsoractie waarin onze club een cheque kan ontvangen van € 500.- te besteden bij Athleteshoponline.nl. Deze actie start vanaf week 42 tot en met week 45 bij Plus Hofland op actieproducten van Lay’s, Smiths en Vrumona (Pepsi en 7-Up). Als u een van deze artikelen heeft gekocht steunt u onze club door de kassabon in de daartoe geplaatste box te deponeren.
Beste leden en ouders steun onze club en deponeer uw kassabonnen als u een van de actieproducten heeft gekocht in de daar voor bestemde box.Incident in kantine

29-09-2014:

Het zal onze leden en sponsors niet ontgaan zijn dat er afgelopen zaterdag een incident heeft plaatsgevonden in onze kantine. Het bestuur hecht er waarde aan om hierover de juiste informatie te verstrekken.
In tegenstelling tot wat in de media gesteld wordt, was er geen sprake van een vechtpartij tussen supporters van RHS en PSV Poortugaal. In feite was er slechts EEN vechtersbaas die ongecontroleerd om zich heen sloeg en niet tot bedaren te brengen was. Deze persoon behoort niet tot de supporters van RHS of PSV Poortugaal.
Dankzij de inzet en het gebruik van het gezonde verstand van enkele PSV-ers en RHS-ers is het incident niet verder geescaleerd.Kaarten voor Halloweenfeest te koop

22-09-2014:

Op vrijdag 10 oktober wordt er een Halloweenfeest gorganiseerd door de evenementen commissie. Hiervoor zijn vanaf heden kaarten voor 5 euro te koop aan de bar.
We verwachten voor dit feest een scala aan griezels dus men moet niet bang aangelegen zijn om dit feest bij te wonen. Wij zien u graag op vrijdag 10 oktober het liefst verkleed, maar lukt dat niet dan is toch iedereen welkom.Koop loten Grote Clubactie

13-09-2014:

Sinds zaterdag 13 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan.
Onze jongste jeugd (F, E en D) gaan met lotenboekjes op pad, en de oudere leden kunnen de loten online kopen via de website.
Dit jaar gaan we de beste lotenverkopers extra in het zonnetje zetten, door de bedragen die ze ermee kunnen verdienen flink te verhogen. Via
horloge.com wordt een extra pakket aan prijzen beschikbaar gesteld. De beste 5 lotenverkopers van PSV Poortugaal gaan bovendien beloond worden met waardecheques, die je kunt besteden in de fanshop van PSV Poortugaal. De hoogte van de cheques bedragen in volgorde van hoog naar laag: 250, 150, 100, 50 en 25 euro.
Voor het "online" kopen van loten is er een directe link naar de site van de Grote Clubactie. Hier kunne de loten rechtstreeks gekocht worden. Ga naar Grote clubactie Online en steun uzelf en onze vereniging door de aankoop van één of meer loten.

Groeten
Rick KeereweerSponsor wedstrijdbal

02-09-2014:


Dit seizoen willen wij opnieuw onze sponsors, maar ook leden en supporters, de gelegenheid bieden om de wedstrijdbal te sponsoren bij de thuiswedstrijden van ons eerste Zaterdag-elftal of ons eerste Zondag-elftal. De kosten bedragen € 75,-- per wedstrijdbal..

Wat krijgt u ervoor terug?
- Uw naam de gehele week, voorafgaand van de wedstrijd, op de startpagina van onze website;
- Uw naam een week lang op onze club tv;
- Uw naam op de wedstrijddag prominent aanwezig in onze kantine;
- Na afloop van de wedstrijd ontvangt u onder het genot van een drankje in de bestuurskamer van PSV Poortugaal een attentie.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Vincent Dorpmans, tel: 06-46053324, email: vicesecretaris@psvpoortugaal.nl
Uiteraard kunt u zelf een keuze maken tegen welke ploeg u een bal wilt sponsoren. De namen van de tegenstanders treft u aan onder de tab "Zondag Senioren" resp. "Zaterdag Senioren".

Wist u dat wij nog vele andere manieren hebben om onze club te sponsoren?Looptraining bij PSV Poortugaal

31-08-2014:

Jesse Caron zal elf looptrainingen geven aan C selectie (C1 en C2) elftallen van PSV Poortugaal. Hiermee zal hij deze voetballers functioneel sneller maken. Er zal op dinsdagavond in thema's getraind worden op flexibiliteit, stabiliteit, functionele kracht, coördinatie, reactiviteit, explosiviteit en wendbaarheid. De eerste training (dinsdag 2 september om 18:45) zal een clinic zijn voor alle trainers (met A1 als oefengroep) om hen de betreffende oefeningen aan te leren én te ervaren zodat zij deze ook in hun warming-up kunnen verwerken.
Met deze looptraining probeert PSV Poortugaal de motoriek van de spelers te verbeteren, waardoor het bewegen (lopen) gemakkelijker en sneller gaat. Dit fysieke aspect is en wordt steeds belangrijker in de voetbalsport. Iedere trainer of belangstellende is uitgenodigd om aanstaande dinsdag de clinic te bezoeken (vanwege het ervaringsgedeelte is sportieve kleding noodzakelijk).

Voor informatie over loopscholing, coördinatie, kracht en stabiliteit kunt u terecht op de website van Jesse Caron ( http://www.jessecaron.com ).

Richard Dirven
HoofdjeugdopleidingVan de bestuurstafel

30-08-2014:

In de bestuursvergadering van 25 augustus zijn de volgende afspraken gemaakt:

Herhaling van een oude afspraak
Boetes van de KNVB, zoals rode en gele kaarten maar ook boetes van een team, zoals bij het niet komen opdagen voor een wedstrijd, zullen verhaald worden op de speler/speelster/team. Deze boetes dienen binnen 2 weken voldaan te worden. Bij geen tijdige betaling wordt de spelerspas verwijderd totdat de boete is voldaan.
Contributies
Contributie dienen op tijd betaald te zijn. Zorg dus tijdig voor voldoende saldo voor de automatische incasso die begin september geïnd zal worden. Indien er niet betaald is, wordt de spelerspas verwijderd en kan er niet gespeeld tot dat de betaling is ontvangen.
Vandalisme
Helaas wordt ons complex, waaronder de tribune, vaak door jeugd gebruikt als hangplek en vinden er veel vernielingen plaats. Ook wordt er veel rommel achtergelaten. Helaas heeft het aanspreken van de jeugd geen nut, dus is er via de gemeente steun gevraagd om dit probleem op te lossen. Er vinden extra conroles door politie en wijkpreventie plaats. Tevens zijn er op de tribune toegangshekken geplaatst om de toegang te bemoeilijken.
De tribune heeft nu een grote opknapbeurt nodig. Alle hulp daarbij is welkom. Dus heb je een uurtje over kom dan graffiti verwijderen, schilderen of repareren.
Wedstrijdsecretaris
Onze vereniging is nog steeds op zoek naar twee wedstrijdsecretarissen om de wedstrijden van de senioren van zaterdag en zondag in goede banen te leiden. Heb je belangstelling? Neem dan voor meer informatie contact op met een van de voetbalmanagers. Jaap Lodder 06-51786737 - Rick Keereweer 06-622507473
Parkeren
Parkeren naast de werkplaats is niet toegestaan ivm eventuele calamiteiten. Laden en lossen is toegestaan maar daarna moet de auto op de parkeerplaats gezet worden.Bewaarnummer 2014-2015 op de website

29-08-2014:

De afgelopen seizoenen hebben de jeugdleden allemaal een bewaarnummer in de bus gekregen met informatie over de vereniging. In het digitale tijdperk hebben wij besloten om dit seizoen het bewaarnummer via de website te publiceren (downloaden).
Klik
hier voor het bewaarnummer 2014-2015.Spelregelbewijs voor 2e jaars B-spelers

11-08-2014:

Mag je direct uit een aftrap (bal maar één keer raken) scoren? (Ja dus)
Kan je buitenspel staan bij een doelschop ? (Nee dus)
Wanneer kan de scheidsrechter jou een gele of rode kaart geven ?
De KNVB stelt het komend seizoen het behalen van een "spelregelbewijs" verplicht voor alle tweedejaars B-spelers. Dat zijn dus alle spelers, zowel meisjes als jongens, die in 1998 zijn geboren.
Wij verwachten dat in de volgende jaren de verplichting naar andere categorieën spelers zal worden uitgebreid. Het is dus ook voor andere spelers nuttig om hier aandachtig kennis van te nemen.

Het behalen van het spelregelbewijs gaat in 5 stappen.
Ten eerste ga jij jezelf voorbereiden via de website
www.voetbalmasterz.nl. Je kan daar voor 20 verschillende soorten spelsituaties de regels nalezen en oefenvragen maken.
Ten tweede: Wanneer jij denkt voldoende voorbereid te zijn, vraag je aan de club om jou een activeringscode te geven.
Ten derde: Met de activeringscode meldt jij je aan op de website www.voetbalmasterz.nl en activeer je jouw account.
Ten vierde: Je doorloopt eerst de 5 oefenstadia. Nadat je deze allen succesvol hebt afgerond;
Ten vijfde: Voer je de eindtoets uit. Natuurlijk zorg je dat je in één keer slaagt. Maar je mag het (op dit moment twee keer) herkansen.

De club kan de voortgang van de spelers volgen. Wij hebben gezorgd dat wij nu al activeringscodes kunnen uitgeven. Jij kan dus de periode zonder voetbal (en ook zonder school) gebruiken om je volledig op de spelregels te concentreren.
Begin volgend seizoen zullen wij een bijeenkomst organiseren om alles nog eens op een rijtje te zetten. Vragen hierover of het aanvragen van een activeringscode kan je stellen via secretaris-abjeugd@psvpoortugaal.nl of via psv-abcoordinator@live.nl.

Veel succes.Aanvang jeugdtrainingen seizoen 2014/2015 en trainingsschema

26-07-2014:

De eerste trainingen voor het nieuwe seizoen zullen plaatsvinden volgens onderstaand schema:

A1dinsdag 12 augustus 19:00
B1maandag 25 augustus 19:00
C-selectiemaandag 11 augustus 19:00
D1zaterdag 23 augustus 10:00
D2zaterdag 23 augustus 10:00
E1/E2dinsdag 26 augustus 18:00
E3/E4dinsdag 2 september 18:00
F1/F2dinsdag 2 september 18:00
Overige jeugdteamsvanaf maandag 1 september
volgens trainingsschema

Klik hier voor het volledige trainingsschema.