Actualiteit

Bedankje: Nieuwe ruit barbecue/rook ruimte

05-02-2015:

Namens de vereniging PSV Poortugaal willen wij de Firma SCHIE GLAS uit Rotterdam en Willem Duijts bedanken voor het plaatsen en regelen van een nieuwe ruit in onze barbecue en rook ruimte.

Het Bestuur.Uitloting obligaties

17-01-2015:

Op 1 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn er weer 20 obligatie uitgeloot welke zijn uit gegeven voor de bouw van de tribune. Tevens zijn er door onze voorzitter ook nog eens 10 obligaties getrokken tbv de loterij. Deze obligaties leverde dit jaar een kadobon op welke ter beschikking was gesteld door Intratuin Rhoon. De mensen die zijn uitgeloot en/of een kadobon hebben gewonnen kunnen contact opnemen met Mario van Klei 06-20597728. Ook zal Mario proberen de mensen zoveel mogelijk zelf te benaderen.

De volgende obligaties zijn door Ria uitgeloot:
-86 Ruud Bijkerk
-26 Ria Lodder
-3 Robbert Braat
-37 Herman Eshuis
-119 Marjolein en Jaap Smaling
-164 Tiny en Jaap Zevenbergen
-98 Jan den Ouden
-185 Isaac Konings
-97 Jan van Luyk
-95 Dirk Groenenboom
-79 Jeroen Barendregt
-28 Martin van Klei
-249 Gelbrig en Arie van Wingerden
-82 Els vd Ent
-5 Rina van Klei
-32 Lisette Nieuwschepen
-176 Stefan vd Mey
-54 Club van 100
-63 Bas Sluymers
-74 Arie vd Ent

De volgende mensen hebben met de loterij een Intratuin kadobon gewonnen:
-125 Jos van Esch
-137 Richard Koorevaar
-179 Patrick Nieuwveld
-24 Jan Nieuwschepen
-136 Inge Gielen
-220 Anne en Emma Groenenboom
-110 Frans Batist
-114 Fam. Ouwerkerk
-217 Rajesh Jibodh
-95 Dirk Groenenboom


Gefeliciteerd met u bon welke ter beschikking werd gesteld door Intratuin Rhoon.
Tevens Dhr. Lugtenburg bedankt voor het ter beschikking stellen van het shirt van AS Roma (Kevin Strootman).Hoofdtrainer zaterdag 1 verlengt contract

17-01-2015:

De zaterdagtak van PSV Poortugaal heeft overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Gilberto de Wildt voor nog één jaar de zaterdag selectie onder zijn hoede te nemen. Ondanks dat we met een groot deel van het begeleidingsstaf al overeenstemming hebben bereikt. Om door te gaan in het nieuwe seizoen, wil de TC van zaterdag nog een slag om de arm houden, om de definitieve complete staf bekand te maken. Nader bericht volgt.C1 speelt voetbaltalenten toernooi

17-01-2015:
Zondag 11 Januari heeft PSV Poortugaal C1 het Voetbal Talenten Toernooi gespeeld in Eijsden. Om uiterlijk 9 uur moesten we in Eijsden zijn dus zal menig wekkertje tussen 05:30 en 06:00 uur zijn afgegaan. Om 06:45 zijn we vertrokken richting Limburg. Na een paar uur rijden zat bij aankomst de sfeer er goed in. Voor de wedstrijden was er eerst een officiële presentatie met het volkslied erbij. Wij waren ingedeeld in een poule met 1 hoofdklasser en 2 clubs uit de 3e divisie, dus konden we lekker aan de bak. Iedereen was benieuwd hoe we ons staande zouden houden tegen deze onbekende tegenstanders. De eerste trainingsweek na de winterstop hadden we hard getraind en ons goed voorbereid op dit toernooi. Tegen hoofdklasser Susteren werd met 2-0 gewonnen. Na nog twee goede overwinningen in de poule eindigden we als groepswinnaar in de poulefase. De velden waren zwaar na de regenval van de afgelopen dagen, waardoor de jongens al redelijk vermoeid de finalewedstrijden in gingen. De halve finale speelden we tegen Venlosche Boys. Wederom waren we de betere partij, maar konden we de gecreerde kansen niet benutten. We waren beter in het nemen van strafschoppen, zodat we ons konden opmaken voor de finale tegen Best Vooruit die wij in de poulefase nog verslagen hadden. Ondanks de vermoeidheid door de zware wedstrijden, de kou en het vroege opstaan speelden we een gelijk opgaande wedstrijd. Helaas moesten we met 2-1 het onderspit delven.

Vanwege deze goede prestatie met de tweede plaats tijdens dit toernooi hebben we ons in ieder geval geplaatst voor het NK !!!

GEFELICITEERD !!!!Alsnog inschrijven Jeugdkamp?

11-01-2015:

Omdat er nog plaats is voor het Paaskamp in Esbeek (3 t/m 6 april) is er op zaterdag 7 februari als nog de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanaf 08:00 uur kan je in de kantine terecht.
Dus beste E-, D- en C-junioren, als je nog hebt getwijfeld is dit je kans om je als nog aan te melden.

De PaaskamporganisatieBedankje kleedkamerlabels

07-01-2015:

PSV Poortugaal dankt Key Expert voor het leveren van de nieuwe (ontbrekende) sleutellabels van de kleedkamers.Slimmeriken gezocht

06-01-2015:

Op 13 februari houdt PSV Poortugaal een zgn. pub-quiz. Welk team is het slimst van alle deelnemers? Vorm een team dat minimaal uit 4 en maximaal uit 6 personen bestaat. De samenstelling van het team is volledig vrij; dames, heren, een mix, alle combinaties zijn toegestaan.
Wil jij met een groepje vrienden meedoen? Dat kan. Verzin een teamnaam en geef je op aan het barpersoneel of aan een van onze leden van de Evenementencommissie. Aanmelding per email is ook mogelijk door je aan te melden bij
evenementen.commissie.psvpoortugaal@gmail.com. De kosten per persoon bedragen 3 Euro.
Voor de poster klik hierGeslaagd trainingskamp zaterdag-selectie

06-01-2015:

Op 2, 3 en 4 januari jl heeft de zaterdag-selectie een geslaagd trainingskamp afgewerkt in “De Bonte Wever” te Assen. Er hebben zich, zoals het hoort, geen blessures of incidenten voorgedaan.
PSV Poortugaal dankt de sponsors Geeve BV en EasyRent voor het beschikbaar stellen van de bussen. Ook is dank verschuldigd aan de gemeente Assen en de voetbalvereniging ACV voor het gebruik van de kunstgrasvelden.
Spelers én begeleiding verdienen een grote pluim voor een perfect trainingskamp.Jeugd bezoekt wedstrijd Excelsior - NAC

22-12-2014:

Op Donderdag 18-12-2014 was er de mogelijkheid om via onze samenwerkingsverband met Excelsior Rotterdam de bekerwedstrijd tegen NAC te bezoeken. Hiervan werd door redelijk wat kinderen (en ouders) gebruik gemaakt. Omdat dat NAC i.v.m. kerstdiners op school geen pupillen konden leveren om mee te lopen met de spelers het veld op, is er aan PSV Poortugaal gevraagd of onze kinderen bereid waren om dit te doen. Natuurlijk wilde ze dit en na loting waren er 16 kinderen aangewezen om mee te lopen. Het was een unieke, leuke en vooral spannende ervaring voor de D-pupillen van PSV Poortugaal om met de betaald voetballers (en leidsmannen) hand in hand het veld op te lopen. Er waren er zelfs een paar bij die bij Fox sport op televisie kwamen.
Natuurlijk moesten ze ook met zijn allen op de foto met mascotte Woutje Stein.

Al met al een geweldig leuke avond, dank jullie wel Kidsclub Excelsior Rotterdam.Trainers- en begeleidingsstaf zondag-1 rond

16-12-2014:

Tijdens het traditionele kerstdiner is bekend gemaakt dat de zondagtak de trainers- en begeleidingsstaf voor het seizoen 2015-2016 rond heeft. Nadat eerder al bekend was dat Patrick Kok ook volgend seizoen de hoofdmacht van de geelzwarten onder zijn hoede neemt, maakte Jeroen van Alphen als voorzitter van de TC bekend dat ook Richard Koutstaal (assistent-trainer), Hans Stoop (hersteltrainer), Jeroen van Manen (keeperstrainer), Marcel Franke (fysiotherapeut en verzorger) en Martin Verhagen (assistent-scheidsrechter) hun ja-woord aan de club hebben gegeven.Trainingen jeugd

15-12-2014:

Komend weekeinde 20/21 december zijn de laatste wedstrijden voordat de winterstop begint.
Gedurende de winterstop zijn er geen trainingen en wedstrijden. Maandag 5 januari beginnen we weer.Zaterdag-2 periodekampioen

15-12-2014:

Zaterdag 13 december heeft Zaterdag-2 de periodetitel op grootse wijze gevierd. Periodekampioen waren ze eigenlijk al een week ervoor, maar dat was een uitwedstrijd en zelf verloren de mannen van Ronald Dingjan van Vlotbrug. De concurrentie verloor op die dag echter ook, waardoor ze toch "herbstmeister" geworden waren. Het team besloot het feest uit te stellen tot na de wedstrijd tegen Oud-Beijerland. Dan konden ze ook nog eens laten zien dat het verlies tegen Vlotbrug op een incident berustte. Tegen Oud-Beijerland hedden de mannen aan een helft genoeg om het verschil te maken. Bij rust was het 5-2 en dat bleef het ook.
Mannen, van harte gefeliciteerd maar met een voorsprong van 7 punten op de concurrentie behoort het kampioenschap ook tot de mogelijkheden.Sponsor wedstrijdbal

02-09-2014:


Dit seizoen willen wij opnieuw onze sponsors, maar ook leden en supporters, de gelegenheid bieden om de wedstrijdbal te sponsoren bij de thuiswedstrijden van ons eerste Zaterdag-elftal of ons eerste Zondag-elftal. De kosten bedragen € 75,-- per wedstrijdbal..

Wat krijgt u ervoor terug?
- Uw naam de gehele week, voorafgaand van de wedstrijd, op de startpagina van onze website;
- Uw naam een week lang op onze club tv;
- Uw naam op de wedstrijddag prominent aanwezig in onze kantine;
- Na afloop van de wedstrijd ontvangt u onder het genot van een drankje in de bestuurskamer van PSV Poortugaal een attentie.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Vincent Dorpmans, tel: 06-46053324, email: vicesecretaris@psvpoortugaal.nl
Uiteraard kunt u zelf een keuze maken tegen welke ploeg u een bal wilt sponsoren. De namen van de tegenstanders treft u aan onder de tab "Zondag Senioren" resp. "Zaterdag Senioren".

Wist u dat wij nog vele andere manieren hebben om onze club te sponsoren?Spelregelbewijs voor 2e jaars B-spelers

11-08-2014:

Mag je direct uit een aftrap (bal maar één keer raken) scoren? (Ja dus)
Kan je buitenspel staan bij een doelschop ? (Nee dus)
Wanneer kan de scheidsrechter jou een gele of rode kaart geven ?
De KNVB stelt het komend seizoen het behalen van een "spelregelbewijs" verplicht voor alle tweedejaars B-spelers. Dat zijn dus alle spelers, zowel meisjes als jongens, die in 1998 zijn geboren.
Wij verwachten dat in de volgende jaren de verplichting naar andere categorieën spelers zal worden uitgebreid. Het is dus ook voor andere spelers nuttig om hier aandachtig kennis van te nemen.

Het behalen van het spelregelbewijs gaat in 5 stappen.
Ten eerste ga jij jezelf voorbereiden via de website
www.voetbalmasterz.nl. Je kan daar voor 20 verschillende soorten spelsituaties de regels nalezen en oefenvragen maken.
Ten tweede: Wanneer jij denkt voldoende voorbereid te zijn, vraag je aan de club om jou een activeringscode te geven.
Ten derde: Met de activeringscode meldt jij je aan op de website www.voetbalmasterz.nl en activeer je jouw account.
Ten vierde: Je doorloopt eerst de 5 oefenstadia. Nadat je deze allen succesvol hebt afgerond;
Ten vijfde: Voer je de eindtoets uit. Natuurlijk zorg je dat je in één keer slaagt. Maar je mag het (op dit moment twee keer) herkansen.

De club kan de voortgang van de spelers volgen. Wij hebben gezorgd dat wij nu al activeringscodes kunnen uitgeven. Jij kan dus de periode zonder voetbal (en ook zonder school) gebruiken om je volledig op de spelregels te concentreren.
Begin volgend seizoen zullen wij een bijeenkomst organiseren om alles nog eens op een rijtje te zetten. Vragen hierover of het aanvragen van een activeringscode kan je stellen via secretaris-abjeugd@psvpoortugaal.nl of via psv-abcoordinator@live.nl.

Veel succes.