Actualiteit

Met de bus naar SJC

30-11-2015:

Zondag 6 december speelt zondag-1 de belangrijke uitwedstrijd tegen SJC. Het wordt barsten of buigen, of anders gezegd: aanhaken bij de middenmoot of in de gevaarlijke zone terecht komen. Besloten is om met de bus naar Noordwijk af te reizen, zodat ook suppoters op een eenvoudige manier bij de club in de bollenstreek kunnen komen. Supporters die ons vlaggenschip willen aanmoedigen zijn van harte welkom om met de bus naar SJC af te reizen. De kosten bedragen € 10,00 per persoon (kinderen halfgeld). Aanmeldingen bij Jeroen van Alphen (tel. 06-53129116) of Jaap Lodder (06-51786737). Vol=vol.
De bus vertrekt om ca. 11.45 uur. Terugkomst is gepland om ca. 17.45 uur.Gezocht SPONSORS Paaskamp 2016

29-11-2015:

Om het Paaskamp voor onze jeugd een geslaagd weekend te kunnen maken zijn we opzoek naar sponsors. We lopen helaas tegen stijgende kosten en willen niet het inschrijfgeld verhogen dus. Het zou leuk zijn als er mensen/bedrijven een team zouden kunnen sponseren. Wij denken aan een bedrag van € 50,- per groepje. Heeft u interesse neem dan contact op met Ton Ketting (akettng@caiway.nl) tel. 06-21879297.Oproep prijsjes Wildwinterkermis

29-11-2015:

Op zaterdag 19 december 2015 hebben we weer de traditionele wildwinterkermis (WWK). Er zullen voor de jeugd weer diverse spelletjes zijn waar prijzen mee te winnen zijn en daarom zijn we op zoek naar diverse soorten prijzen. We denken aan pennen, boekjes, kladblokken reclame- of promotiemateriaal enz. Alles is welkom.
's Middags is de kerstman ook weer aanwezig met het Rad van Fortuin. Hiermee is veel bout en andere leuke prijzen voor de kerstdagen te winnen. Natuurlijk zal de kerstman ook kinderrondes draaien waarbij de jongste gasten ook mooie gratis prijzen kunnen winnen.
De opbrengst van de WWK komt ten goede aan het jeugdkamp. We hopen natuurlijk op een groot aanbod. Als u spullen heeft kunt u deze donderdags of zaterdags aan de bar of in de bestuurskamer afgeven.
Wilt u op een andere manier een bijdrage leveren aan het jeugdkamp of aan de WWK dan horen we het graag. Stuur dan alstublieft een mail naar
akettng@caiway.nl.Jeroen van Alphen stopt als Hoofd TC

27-11-2015:

Jeroen van Alphen heeft besloten om zijn functie aan het einde van dit seizoen als Hoofd Technische Zaken van de zondagafdeling van PSV Poorugaal neer te leggen. Zijn drukke werkzaamheden en het feit dat hij het na 26 jaar (eerder ook 12 jaar TC-lid bij Aeolus) tijd vindt om een stapje terug te doen, hebben hem dit doen besluiten. Jeroen mag terecht trots zijn dat hij er, samen met een groep enthousiastelingen, in geslaagd is om van PSV Poortugaal een stabiele 1e klasser te maken.
Ook na dit seizoen zal Jeroen niet geheel verloren zijn voor de club. Hij heeft te kennen gegeven dat hij het bestuur en de overige TC-leden (Hans Stoop en Jeroen van Manen) desgewenst als adviseur terzijde zal blijven bestaan.
Het bestuur dankt Jeroen voor zijn tomeloze inzet. Aan het einde van het seizoen zal op gepaste wijze afscheid van hem genomen worden.Nieuw samenwerkingscontract met Excelsior R. getekend

05-11-2015:

Voorafgaande de wedstrijd Excelsior tegen Vitesse van afgelopen zaterdag werd de samenwerking met Excelsior gecontinueerd door middel van het ondertekenen van een nieuw contract. Albert Lagarde had als vertegenwoordiger van het bestuur de belangrijke taak om zijn handtekening onder het document te zetten.


Zie het persbericht van Excelsior (
klik) voor meer informatie over de inhoud van de samenwerking.MC1 in het nieuw

24-10-2015:


De meiden van PSV Poortugaal MC1 zijn door de nieuwe sponsor “Tanker Service Hoogvliet en DGCL” allemaal voorzien van een complete nieuwe kledingslijn van Errea (tenue, trainingspak, tassen, zomer trainingstenue, winter trainingstenu en 7 nieuwe roze derbystar ballen) De meiden speelden vorig seizoen allemaal nog in de D en in dit nieuwe seizoen zijn ze de MC1 geworden en vor het eerst een elftal. De directeur Dhr D. van Bommel zag het plezier van de meiden in het spelletje en twijfelde geen moment om de meiden te steunen. De MC1 bestaat uit 17 fanatieke meiden die iedere wedstrijd willen winnen. Zij worden begeleid door een technische staf bestaande uit één dame (Carlynn) en drie heren (Sebastiaan, Marco en Peter). Zodra de MC1 nu het veld op loopt staan ze al met 1-0 voor zoveel indruk maakt hun nieuwe outfit op de tegenstander. Er wordt twee maal per week op dinsdag en donderdag met veel plezier en enthousiasme getraind. De trainingen worden regelmatig afgewisseld met een gast trainer (bv een trainer van een selectie elftal of een conditie trainer). Als jullie nieuwsgierig zijn geworden check de website voor het wedstrijdschema en kom dan de meiden bewonderen in hun fantastische outfit. Je herkent de meiden aan hun plezier en inzet in het voetbal. Dames voetbal zit in de lift en dat merkt men bij PSV Poortugaal ook. Dus als er meiden zijn die ook graag willen voetballen meldt jullie dan gelijk aan bij PSV Poortugaal.Sponsor wedstrijdbal

02-09-2015:


Evenals in het vorige seizoen is het ook dit seizoen weer mogelijk om de wedstrijdbal te sponsoren bij de thuiswedstrijden van ons eerste Zaterdag-elftal of ons eerste Zondag-elftal. De kosten bedragen € 75,-- per wedstrijdbal.. Sponsoring is mogelijk voor iedereen.

Wat krijgt u ervoor terug?
- Uw naam de gehele week, voorafgaand van de wedstrijd, op de startpagina van onze website;
- Uw naam een week lang op onze club tv;
- Uw naam op de wedstrijddag prominent aanwezig in onze kantine;
- Na afloop van de wedstrijd ontvangt u onder het genot van een drankje in de bestuurskamer van PSV Poortugaal een attentie.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Vincent Dorpmans, tel: 06-46053324, email: vicesecretaris@psvpoortugaal.nl
Uiteraard kunt u zelf een keuze maken tegen welke ploeg u een bal wilt sponsoren. De namen van de tegenstanders treft u aan onder de tab "Zondag Senioren" resp. "Zaterdag Senioren".

Wist u dat wij nog vele andere manieren hebben om onze club te sponsoren?Trainingsschema 2015-2016 versie 13 augustus

13-08-2015:

Door de groei van de vereniging (inmiddels 47 spelende teams in de KNVB competities, een interne veteranencompetitie, G-sporters en een mini/kabouter groep) wordt het steeds moeilijker om een trainingsschema in elkaar te zetten, dat voor iedereen aan de wensen voldoet. We hebben tenslotte maar twee reguliere velden waarop getraind kan worden. Veld 2 heeft geen verlichting en veld 1 willen we graag zo lang mogelijk bespeelbaar houden. Het trainingsschema voor komend seizoen is gemaakt met 4 tijdsblokken (vorig seizoen 3), starten de trainingen een kwartier vroeger (vanaf 17:45) en zijn de middenblokken een kwartier korter (van 5 naar 4 kwartier). Op deze manier was het mogelijk alle teams op een redelijk stukje gras te laten trainen. Doordat alles wat strakker op de velden gepland staat, is het ook noodzakelijk dat iedereen zich strikt aan zijn tijden houdt. Ga dus niet vroeger het veld op dan jou tijd en loop er natuurlijk ook weer op tijd vanaf.

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar het resultaat? Klik
hier voor het schema.

De trainingen van alle jeugdteams starten vanaf 24 augustus, tenzij je van de trainer hoort dat er eerder begonnen kan worden.Spelerspas vernieuwen

16-06-2015:

Er zijn nog een groot aantal spelers waarvan de spelerspas binnenkort verloopt of reeds verlopen is. Ook van een aantal E-spelers die in het komende seizoen in de D-categorie gaan spelen ontbreekt nog een pasfoto, zodat er geen spelerspas gemaakt kan worden. Wil je in het nieuwe seizoen niet voor een verrassing komen te staan ("niet mogen spelen") zorg dan dat je zo snel mogelijk een nieuwe pasfoto opstuurt aan de ledenadministratie. Het adres is:

Belinda Keereweer
Ledenadministratie
Zalmsteek 22
3192 MC Hoogvliet

Onderstaand wordt een overzicht per categorie gegeven van nog ontbrekende pasfoto's. Kijk dus snel of jouw naam erbij staat, en zo ja, zorg dan dat er snel een pasfoto (met achterop geschreven: naam en relatienummer) bij de ledenadministratie terecht komt

Jeugdspelers
RelatiecodeNaamM/VGeb.datumVerloopdatum
NMBC93LCortes Vega, A.GM 31-01-1997 03-09-2015


Senioren
RelatiecodeNaamM/VGeb.datumVerloopdatum
NGSL05MBaldew, R.A.M 26-12-1980 08-04-2015
NHZL61WBaldew, S.S.M 03-10-1983 10-05-2015
NGYD26ZGhirrao, R.S.M 01-05-1988 10-05-2015
LXGD25ZNirghin, N.M 06-11-1977 13-07-2015
NGSL06NSoebhan, S.K.G.M 09-05-1988 08-04-2015