Actualiteit

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering dd. 3 november 2014

15-10-2014:

Op maandag 3 november vindt in ons clubhuis de Algemene Leden Najaarsvergadering plaats. Alle leden worden van harte uitgenodigd om bij deze vergadering aanwezig te zijn en hun stem te laten horen. De aanvang is 20.00 uur. De agenda ziet er als volgt uit:

1.

Opening

2.

Vaststellen van de agenda

3.

Vaststelling van de notulen van de ALV d.d. 19 mei 2014

4.

Vaststelling jaarverslag van de secretaris (klik voor het jaarverslag)

5.

Financieel jaarverslag van de penningmeester

6.

Verslag van de kascommissie

7.

Status begroting/financieel overzicht

Pauze

8.

Verkiezing dagelijks bestuursleden.
Ton Ketting en Paul Heuker zijn aftredend. Beide heren stellen zich herkiesbaar

9.

Installeren/goedkeuren N&W commissie

10.

Vaststelling van de bedragen waarover het bestuur mag besluiten zonder voorafgaande toestemming van de algemene ledenvergadering

11.

Rondvraag

12.

SluitingInschrijving Jeugdkamp nog beperkt

11-10-2014:

De eerste inschrijving van het Paaskamp 2015 is op zaterdag 11 oktober geweest en we kunnen zeggen dat het aantal inschrijvingen enigszins tegenvalt. We horen ondermeer berichten dat men geen brief heeft gehad. Als dat zo is, vraag deze dan aan bij de secretaris van de E-,F- of C/D-jeugd. Zij kunnen hiervoor dan alsnog zorgen. Voor de F is er nog vol op plek, voor de E nog voor zes kinderen, voor de D nog voor 14 kinderen en voor de C nog 12. Aanmelden kan nog bij een van onderstaande personen. Eventueel kan het ook gevraagd worden bij de leider van je team.

Namens de organisatie paaskamp,
Vivian v/d Ham, Petra Hofma, Silvia Reek, Vincent Dorpmans, Jan Gideonse en Ton Ketting.Tussenstand Grote Clubactie

02-10-2014:

De grote clubactie is inmiddels 3 weken aan de gang en de eerste verkopen stromen binnen.
Er is zelfs, voor het eerst in de geschiedenis, een super lot verkocht aan de Firma DGCL BV. door Damita van Bommel uit de D7M.

Een super lot kost 150 euro,daarvoor krijgt de gulle besteder 50 loten( lotnummers staan op het afschrift bij afschrijving) en de vereniging maakt daardoor ook nog eens een kans op een spectaculair feest twv 5000,00 euro.

Zet uw beste beentje voor en koop aub loten,want ik kan het niet vaak genoeg herhalen hoe welkom het bedrag is wat we met deze loterij kunnen verdienen.( online verkoop via onze website, een lot kost maar 3 euro waarvan 2,40 euro voor de club is.)

De eerste tussenstand is :
1.Eliana de Carvalho (D6M)96 loten
2.Damita van Bommel (D7M)71 loten
3.Jayden Mars (F6)37 loten
4.Jitske de Vries (D7M)16 loten

Zoals U kunt zien zijn de meiden teams aardig op dreef.

Vergeet niet de boekjes voor 31 oktober bij Rick Keereweer in te leveren, ook al zijn ze nog niet helemaal vol.Sponsoractie

30-09-2014:

PepsiCo Nederland, Vrumona en Plus Hofland in Poortugaal organiseren ook dit jaar weer een sponsoractie waarin onze club een cheque kan ontvangen van € 500.- te besteden bij Athleteshoponline.nl. Deze actie start vanaf week 42 tot en met week 45 bij Plus Hofland op actieproducten van Lay’s, Smiths en Vrumona (Pepsi en 7-Up). Als u een van deze artikelen heeft gekocht steunt u onze club door de kassabon in de daartoe geplaatste box te deponeren.
Beste leden en ouders steun onze club en deponeer uw kassabonnen als u een van de actieproducten heeft gekocht in de daar voor bestemde box.Koop loten Grote Clubactie

13-09-2014:

Sinds zaterdag 13 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan.
Onze jongste jeugd (F, E en D) gaan met lotenboekjes op pad, en de oudere leden kunnen de loten online kopen via de website.
Dit jaar gaan we de beste lotenverkopers extra in het zonnetje zetten, door de bedragen die ze ermee kunnen verdienen flink te verhogen. Via
horloge.com wordt een extra pakket aan prijzen beschikbaar gesteld. De beste 5 lotenverkopers van PSV Poortugaal gaan bovendien beloond worden met waardecheques, die je kunt besteden in de fanshop van PSV Poortugaal. De hoogte van de cheques bedragen in volgorde van hoog naar laag: 250, 150, 100, 50 en 25 euro.
Voor het "online" kopen van loten is er een directe link naar de site van de Grote Clubactie. Hier kunne de loten rechtstreeks gekocht worden. Ga naar Grote clubactie Online en steun uzelf en onze vereniging door de aankoop van één of meer loten.

Groeten
Rick KeereweerSponsor wedstrijdbal

02-09-2014:


Dit seizoen willen wij opnieuw onze sponsors, maar ook leden en supporters, de gelegenheid bieden om de wedstrijdbal te sponsoren bij de thuiswedstrijden van ons eerste Zaterdag-elftal of ons eerste Zondag-elftal. De kosten bedragen € 75,-- per wedstrijdbal..

Wat krijgt u ervoor terug?
- Uw naam de gehele week, voorafgaand van de wedstrijd, op de startpagina van onze website;
- Uw naam een week lang op onze club tv;
- Uw naam op de wedstrijddag prominent aanwezig in onze kantine;
- Na afloop van de wedstrijd ontvangt u onder het genot van een drankje in de bestuurskamer van PSV Poortugaal een attentie.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Vincent Dorpmans, tel: 06-46053324, email: vicesecretaris@psvpoortugaal.nl
Uiteraard kunt u zelf een keuze maken tegen welke ploeg u een bal wilt sponsoren. De namen van de tegenstanders treft u aan onder de tab "Zondag Senioren" resp. "Zaterdag Senioren".

Wist u dat wij nog vele andere manieren hebben om onze club te sponsoren?Bewaarnummer 2014-2015 op de website

29-08-2014:

De afgelopen seizoenen hebben de jeugdleden allemaal een bewaarnummer in de bus gekregen met informatie over de vereniging. In het digitale tijdperk hebben wij besloten om dit seizoen het bewaarnummer via de website te publiceren (downloaden).
Klik
hier voor het bewaarnummer 2014-2015.Spelregelbewijs voor 2e jaars B-spelers

11-08-2014:

Mag je direct uit een aftrap (bal maar één keer raken) scoren? (Ja dus)
Kan je buitenspel staan bij een doelschop ? (Nee dus)
Wanneer kan de scheidsrechter jou een gele of rode kaart geven ?
De KNVB stelt het komend seizoen het behalen van een "spelregelbewijs" verplicht voor alle tweedejaars B-spelers. Dat zijn dus alle spelers, zowel meisjes als jongens, die in 1998 zijn geboren.
Wij verwachten dat in de volgende jaren de verplichting naar andere categorieën spelers zal worden uitgebreid. Het is dus ook voor andere spelers nuttig om hier aandachtig kennis van te nemen.

Het behalen van het spelregelbewijs gaat in 5 stappen.
Ten eerste ga jij jezelf voorbereiden via de website
www.voetbalmasterz.nl. Je kan daar voor 20 verschillende soorten spelsituaties de regels nalezen en oefenvragen maken.
Ten tweede: Wanneer jij denkt voldoende voorbereid te zijn, vraag je aan de club om jou een activeringscode te geven.
Ten derde: Met de activeringscode meldt jij je aan op de website www.voetbalmasterz.nl en activeer je jouw account.
Ten vierde: Je doorloopt eerst de 5 oefenstadia. Nadat je deze allen succesvol hebt afgerond;
Ten vijfde: Voer je de eindtoets uit. Natuurlijk zorg je dat je in één keer slaagt. Maar je mag het (op dit moment twee keer) herkansen.

De club kan de voortgang van de spelers volgen. Wij hebben gezorgd dat wij nu al activeringscodes kunnen uitgeven. Jij kan dus de periode zonder voetbal (en ook zonder school) gebruiken om je volledig op de spelregels te concentreren.
Begin volgend seizoen zullen wij een bijeenkomst organiseren om alles nog eens op een rijtje te zetten. Vragen hierover of het aanvragen van een activeringscode kan je stellen via secretaris-abjeugd@psvpoortugaal.nl of via psv-abcoordinator@live.nl.

Veel succes.Aanvang jeugdtrainingen seizoen 2014/2015 en trainingsschema

26-07-2014:

De eerste trainingen voor het nieuwe seizoen zullen plaatsvinden volgens onderstaand schema:

A1dinsdag 12 augustus 19:00
B1maandag 25 augustus 19:00
C-selectiemaandag 11 augustus 19:00
D1zaterdag 23 augustus 10:00
D2zaterdag 23 augustus 10:00
E1/E2dinsdag 26 augustus 18:00
E3/E4dinsdag 2 september 18:00
F1/F2dinsdag 2 september 18:00
Overige jeugdteamsvanaf maandag 1 september
volgens trainingsschema

Klik hier voor het volledige trainingsschema.