Actualiteit

RTV Albrandswaard voetbalgala

28-05-2015:

De lokale omroep RTV Albrandswaard en de toonaangevende voetbalwebsite www.regiorijnmondvoetbal.nlstarten op maandag 1 juni met het eerste RTV Albrandswaard Voetbalgala een nieuwe traditie in de regio.
Beide partijen zijn een samenwerking aangegaan voor de organisatie van een gala waarop als afsluiting van het seizoen in de kantine van PSV Poortugaal prijzen worden uitgereikt aan beste club, trainer en beste keeper, verdediger, middenvelder en aanvaller uit de gemeente Albrandswaard. Er zijn door de betrokken partijen afspraken gemaakt om van het RTV Albrandswaard Voetbalgala een jaarlijkse terugkerend evenement ter afsluiting van de competitie in het lokale amateurvoetbal te maken.
RTV Albrandswaard en www.regiorijnmondvoetbal.nl organisator van de Regio Rijnmond Cup willen verder investeren in de relatie met de voetbalverenigingen uit de gemeente Albrandswaard. Via een stemming onder de verslaggevers van het lokale station en de trainers zullen per categorie drie genomineerden bekend gemaakt. De winnaar daarvan wordt op het gala op 1 juni bekend gemaakt.
De winnaars worden vanaf 21.15 uur gehuldigd. Inloop is vanaf 20.30 uur. Het gala in de kantine van PSV Poortugaal is gratis toegankelijk.
De genomineerden zijn: Keeper: Jacob van den Belt (oude Maas), Remi Brugts (Rhoon) en Stefan Roukema (PSV zat)
Verdediger: Jeffrey van Velzen (PSV zon), Dempsey Andrade Varela (Oude Maas), Gad Fashaye Hagos (Rhoon)
Middenvelder: Guiliao Medar (WCR zon), Roy Tibboel (Rhoon), Steven Schreuder (PSV zat)
Aanvaller: Stas Mahmedov (WCR zat), Niels Versteege (PSV zon), Laurens Boer (WCR zat)
Trainer: Patrick Kok (PSV zon), Warry van Wattum (Oude Maas), Henri van Zeist (WCR zon)
Beste club: Oude Maas, Poortugaal en WCRLaatste oproep voetbalquiz

27-05-2015:

Op vrijdag 29 mei vindt de 9e editie van de Voetbalquiz plaats. Ben je vergeten je aan te melden of wil je een groot aantal "Oh ja"-momenten hebben. Kom dan op vrijdag gezellig naar onze kantine. We beginnen om Dit jaar organiseert PSV Poortugaal de quiz op vrijdagavond 29 mei. We beginnen rond half 8.
Voor de kosten (5 euro per persoon) hoef je het niet te laten en je hebt gegarandeerd een leuke avond.Kantine zondag 31 mei gesloten

27-05-2015:

Zondag 31 mei zijn er geen wedstrijden gepland op ons sportpark. De kantine zal op deze dag dan ook de gehele dag gesloten zijn.Tegenvallende nacompetitieresultaten in Pinksterweekend

26-05-2015:

Het Pinksterweekend betekende voor nagenoeg alle selectieteams het einde van het seizoen. Alleen zaterdag-2 komt nog in het veld in de uitwedstrijd tegen Brielle 4, maar staat voor een moeilijke klus. Thuis werd ondanks een groot aantal kansen met 2-0 verloren. De jeugdige Brielle-keeper speelde de wedstrijd van zijn leven en wist overal een antwoord op. Totdat de laatste minuut gespeeld is, blijven er nog kansen om verder te komen, maar dan zal er wel gescoord moeten worden.
Zondag-1 en Zaterdag-1 vonden hun Waterloo. Zondag-1 was kansloos in de uitwedstrijd tegen SDO Bussum (3-0 nederlaag) en zal dus volgend seizoen opnieuw in de 1e klasse uitkomen. In ieder geval zullen ze daarin VOC gaan ontmoeten dat degradeerde na de tweekamp tegen het Alphense Boys van Marco van Rijn. Even was er teleurstelling maar de ploeg kan met opgeheven hoofd met vakantie gaan. Niemand, maar dan ook niemand had kunnen voorzien dat er nog nacompetitie gespeeld zou worden. Als je zover komt, wil je ook meer maar "het pijpie was leeg". Desalniettemin een goede basis om nu al naar het nieuwe seizoen uit kijken.
Zaterdag-1 had de opdracht een 2-0 achterstand weg te poetsen. Een moeilijke opgave maar geen onmogelijke. Marvin Bos had in het begin de aansluiting op zijn schoen maar raakte de bal niet goed en hierdoor ging de bal naast het doel. Daarna was Binnenmaas dat PSV Poortugaal een cursus effectiviteit gaf. Met een paar counters was het al snel 0-2. Na de rust kon Marvin nog wel iets terugdoen, maar verder kwamen de geelzwarten niet. Binnenmaas scoorde zelfs nog een derde treffer en daarmee was de nacompetitie voor de ploeg ook afgelopen. Toch is ook hier een compliment op zijn plaats. Voor het 1e jaar in de 3e klasse is het prachtig om gelijk een periode te pakken en nacompetitievoetbal te spelen. In de loop van het seizoen werd het allemaal wisselvalliger en kon de goede reeks niet vast gehouden worden. Desalniettemin kan er met enige trots teruggekeken worden.PSV Poortugaal D1 kampioen !!

26-05-2015:

Afgelopen zaterdag was het dus zover, de kampioenswedstrijd van de D1. Thuis tegen LMO moest er gewonnen worden om zich te kronen tot kampioen van de 1e klasse. Alles werd door de opgekomen supporters uit de kast gehaald om er voor te zorgen dat de D1 zou winnen Er waren spandoeken, toeters, vuurwerk en in het geel-zwart uitgedoste fans. Het was geen makkelijke wedstrijd, lang bleef de bevrijdende eerste treffer uit en de spanning was alom te voelen. Toen eenmaal een kwartier voor tijd de 1-0 viel en alle spanning uit de benen van de kinderen was liepen ze alsnog uit naar een verdiende 4-0 overwinning. Het feest kon beginnen!!!

Super trots op jullie, hard gewerkt, veel geleerd, voorbeeldig gedragen en regelmatig heel goed voetbal laten zien.
D1 en D2 pakken beide 1e plaats op VV Nieuwenhoorn toernooi.

26-05-2015:

Op het sterk bezetten toernooi van Nieuwenhoorn heeft de D-selectie zich van zijn beste kant laten zien. Zowel de D1 als de D2 zijn eerste geworden in hun poule en moesten natuurlijk als één groep even op de foto om te pronken met de mooie bekers!
Update nacompetitie selectieteams

19-05-2015:

De eerste wedstrijden van de nacompetitie zijn voor de selectieteams van PSV Poortugaal inmiddels achter de rug. Zondag-1 speelde opnieuw een bizarre wedstrijd, maar deze keer was het niet de ploeg die voor deze situatie zorgde maar het neutrale (!!) arbitrale trio. In de thuiswedstrijd tegen SDO werd de ploeg duidelijk benadeeld toen de (dezelfde) assistent-scheidsrechter 3 keer een buitenspel situatie verkeerd beoordeelde en ten onrechte zijn vlag op stak. Ook de scheidsrechter had de bal op de stip kunnen leggen toen Kadir Görer binnen de beruchte lijnen stevig in de rug gelopen werd, maar daar kan je nog over twisten. Tenslotte was het de (andere) assistent-scheidsrechter die bij het tegendoelpunt van SDO (93e minuut) over het hoofd zag dat de bal een halve meter over de achterlijn was geweest voordat de bal werd binnen geschoten. Genoeg redenen om je benadeeld te voelen. Het is echter niet anders. In de uitwedstrijd kan eea nog recht gezet worden.
Zaterdag-1 kwam in Maasdam een beetje van een koude kermis thuis. Tegen Binnenmaas had de ploeg de beste kansen, maar er werd verzuimd om de mogelijkheden te verzilveren. Omdat de fusieclub het net wel wist te vinden, verloor het team van Gilberto de Wildt met 2-0. Een geflatteerde uitslag, maar in het voetbal tellen nu eenmaal de treffers. Zaterdag 23 mei krijgen zij de kans om alles recht te zetten.
Zaterdag-2 is reeds doorgedrongen tot de 2e ronde van de nacompetitie. Op Hemelvaartsdag werd de basis hiervoor gelegd in de uitwedstrijd bij VVOR. Het 2e team van deze vereniging had geen schijn van kans en verloor met 4-1 van de mannen van Ronald. Twee dagen later stond de return al weer op het programma en deze keer werd het dunnetjes over gedaan, 2-1. In de 2e ronde krijgt het team te maken met de winnaar uit de wedstrijden tussen Vlotbrug 2 en Brielle 4. De eerste wedstrijd werd door Brielle met 2-0 gewonnen. Verwacht mag worden dat dit team dan ook de volgende tegenstander wordt.De aanmeldingen voor de voetbalquiz blijven een beetje achter

19-05-2015:

Op 21 april (zie hieronder) plaatsten wij een oproep aan voetbalkenners om hun kennis te komen testen in de 9e editie van de PSV Poortugaal Voetbalquiz. Tot op heden vallen de aanmeldingen een beetje tegen. Inmiddels hebben zich 10 koppels aangemerkt, maar dat zijn er nog niet voldoende om de quiz ook daadwerkelijk van start te laten gaan. We kunnen ons voorstellen dat er even de kat uit de boom gekeken is, maar het is nu tijd om deze eruit te halen. Doe dit bij Tom Huisman (06-55140713) of bij Jaap Lodder (06-51786737). Deelname is 5 euro per persoon en minimaal één persoon van het koppel dient lid te zijn of een band met de club te hebben.PSV Poortugaal Voetbalquiz krijgt 9e editie

21-04-2015:

Na 8 succesvolle eerdere edities zal ook dit seizoen weer een voetbalquiz worden georganiseerd m.m.v. Michel van Keulen van Voetbal Visie (www.voetbal-visie.nl). Dit jaar organiseert PSV Poortugaal de quiz op vrijdagavond 29 mei.
Net als vorig jaar, toen 21 koppels de strijd met elkaar aangingen, hopen wij weer op veel deelnemers vanuit de club. Selectiespelers (zowel zaterdag als zondag), jeugdtrainers, veteranen, vrijwilligers en A/B-junioren, geef je op! Doe dit bij Tom Huisman (06-55140713) of bij Jaap Lodder (06-51786737). Deelname is 5 euro per persoon en minimaal één persoon van het koppel dient lid te zijn of een band met de club te hebben.
Ook dit jaar zullen de deelnemers allerlei leuke en wetenswaardige voetbalfeitjes voor hun kiezen krijgen. Eenvoudige vragen zoals 'Wie gaf de voorzet op Robin van Persie bij zijn 1-1 tegen Spanje op het WK van 2014?' tot aan wat lastigere vragen zoals 'Hoe heette het oude stadion van FC Twente?' Kortom, het belooft weer een gezellige en spannende avond te worden.
Geef je gezellig op en test je voetbalkennis!Kledingovereenkomst met Errea getekend

19-04-2015:

Na het faillissement van kledingleverancier Masita zag PSV Poortugaal zich genoodzaakt om een nieuwe kledingleverancier te vinden. Na gesproken te hebben met 8 mogelijke kandidaten voor de levering van de nieuwe kledinglijn, had uiteindelijk Errea de voorkeur. Zondag 19 april is in de rust van de wedstrijd PSV Poortugaal - Nieuwerkerk de nieuwe overeenkomst bekrachtigd door de handtekeningen onder het contract te plaatsen.

Tevens zijn er uit deze stap twee mooie sponsorcontracten voort gekomen met Footbalshop.nl van Ralph Kalkman en 3S detacheringsbedrijf voor beveiliging, brandwachten en opleiding van Martien van Rosmalen. Beide bedrijven komen de komende jaren op de linker en rechtermouw van alle PSV Poortugaal shirts te staan.Ladiesnight bij PSV Poortugaal

16-04-2015:

Hallo dames,

Vrijdagavond 19 juni is er een Ladiesnight in de kantine van PSV Poortugaal. Deze avond komt geheel ten goede aan de
stichting Pink Ribbon.

Er zijn 14 verschillende stands van mode, sieraden, make-up, nagels, cup cakes, etc. Alles voor de vrouw. Ook is er een modeshow, dj en een optreden om 22.00 uur van Sick en Imon....

Jullie kunnen hierbij aanwezig zijn. De kaartjes kosten € 6,50 te kopen bij Jolanda Schreuder of in de PSV Poortugaal kantine. De 1e honderd aanmeldingen krijgen een goodie bag.

Wij hopen op jullie komst.Pasfoto's inleveren voor nieuwe spelerspassen

04-03-2015:

Van een aantal spelers verloopt dit seizoen de spelerspas. Van sommigen nog tijdens het seizoen, van anderen aan het einde van het seizoen. Om te voorkomen dat er niet meer gespeeld mag/kan worden (via Sportlink en de scheidsrechter vindt controle plaats) dient zo snel mogelijk een pasfoto ingeleverd te worden bij de ledenadministratie. Hoewel veel leden bekend zijn, wordt een ieder verzocht om op de achterzijde van de pasfoto naam en relatienummer te zetten. Zo wordt persoonsverwisseling voorkomen. Lever de pasfoto in bij Belinda Keereweer.
De spelers die het betreft zijn te opgenomen in bijgaande
lijst. Doe het op tijd. Dat voorkomt teleurstellingen.Sponsor wedstrijdbal

02-09-2014:


Dit seizoen willen wij opnieuw onze sponsors, maar ook leden en supporters, de gelegenheid bieden om de wedstrijdbal te sponsoren bij de thuiswedstrijden van ons eerste Zaterdag-elftal of ons eerste Zondag-elftal. De kosten bedragen € 75,-- per wedstrijdbal..

Wat krijgt u ervoor terug?
- Uw naam de gehele week, voorafgaand van de wedstrijd, op de startpagina van onze website;
- Uw naam een week lang op onze club tv;
- Uw naam op de wedstrijddag prominent aanwezig in onze kantine;
- Na afloop van de wedstrijd ontvangt u onder het genot van een drankje in de bestuurskamer van PSV Poortugaal een attentie.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Vincent Dorpmans, tel: 06-46053324, email: vicesecretaris@psvpoortugaal.nl
Uiteraard kunt u zelf een keuze maken tegen welke ploeg u een bal wilt sponsoren. De namen van de tegenstanders treft u aan onder de tab "Zondag Senioren" resp. "Zaterdag Senioren".

Wist u dat wij nog vele andere manieren hebben om onze club te sponsoren?